Повеќе вести како оваа (25)


Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче соопшти дека до крајот на март треба да пристигнат вакцините од „Фајзер“ и „Астра Зенека“. До крајот на март ќе стигнат ...
| | веќе видена | слични

Со месеци наназад премиерот Зоран Заев и министерот Венко Филипче вршат „успешна вакцинација“ со ветувања дека „вакцините ќе пристигнат до крајот на овој ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

– Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со „Фајзер“ што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Вакцинацијата почнува во среда, а околу 20 илјади граѓани кои имаат над 75 години ќе се вакцинираат со вакцините на АстраЗенека кои вчера пристигнаа во ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство, Венко Филипче не само што не набави вакцини, туку ги промаши и приоритетите на групите граѓани за вакцинирање. Министерот вчера ...
| | веќе видена | слични

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

 На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

Имунизацијата на граѓанитте над 75 години почнува во среда со вакцините на „Астра Зенека“ , изјави денеска министерот за здравство, Венко Филипче. Филипче рече ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за заразни болести денеска треба да одржи состанок, на кој ќе се разгледува состојбата со коронавирусот, врз основа на што ќе одлучи дали ќе има ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека во петок во земјава ќе пристигнат нови дози од вакцината „АстраЗенека“. -На 14 месецов ќе стигне ...
| | веќе видена | слични

Вакцинацијата со 20-те илјади дози од „АстраЗенека“ кои вчера пристигнаа од КОВАКС механизмот почнува в среда. Први кои ќе бидат имунизирани со оваа пратка ...
| | веќе видена | слични

Вакцинацијата со 20-те илјади дози од „АстраЗенека“ кои вчера пристигнаа од КОВАКС механизмот почнува в среда. Први кои ќе бидат имунизирани со оваа пратка ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за заразни болести денеска треба да одржи состанок, на кој ќе се разгледува состојбата со коронавирусот, врз основа на што ќе одлучи дали ќе има ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...