Повеќе вести како оваа (25)

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
сите 171 | | | веќе видена

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

 На ден се вакцинираат од 250 до 350 лица. Вакцинацијата оди добро и се спроведува во пунктот во Здравствениот дом – Скопје и во таа смисла сметам дека сите ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче соопшти дека до крајот на март треба да пристигнат вакцините од „Фајзер“ и „Астра Зенека“. До крајот на март ќе стигнат ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со „Фајзер“ што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Со месеци наназад премиерот Зоран Заев и министерот Венко Филипче вршат „успешна вакцинација“ со ветувања дека „вакцините ќе пристигнат до крајот на овој ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

– Во земјава продолжува вакцинацијата на здравствените работници со 3 000 вакцини набавени од Русија, како и ревакцинацијата со Фајзер што беа добиени преку ...
| | веќе видена | слични

Министерот за здравство Венко Филипче во гостувањето во дебатната емисија „Топ Тема“ на телевизија Телма изјави дека 70% од целокупниот број на здравствени ...
| | веќе видена | слични

Министер за здравство Венко Филипче денеска изјави дека е потпишан договорот за набавка на руската вакцина „Спутник ви“, а од вчера течат и разговорите со ...
| | веќе видена | слични

Министер за здравство Венко Филипче денеска изјави дека е потпишан договорот за набавка на руската вакцина „Спутник ви“, а од вчера течат и разговорите со ...
| | веќе видена | слични

Министер за здравство Венко Филипче денеска изјави дека е потпишан договорот за набавка на руската вакцина „Спутник ви”, а од вчера течат и разговорите со ...
| | веќе видена | слични

Министер за здравство Венко Филипче денеска изјави дека е потпишан договорот за набавка на руската вакцина „Спутник ви“, а од вчера течат и разговорите со ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...