Повеќе вести како оваа (25)

Во меѓувреме, тече вакцинацијата во поликлиниките „Букурешт“ и „Јане Сандански“ со вакцините „Фајзер“ и со „Спутник В“, и тоа засега само на здравствените ...
сите 155 | | | веќе видена

Министерот за здравство Венко Филипче соопшти дека до крајот на март треба да пристигнат вакцините од „Фајзер“ и „Астра Зенека“. До крајот на март ќе стигнат ...
| | веќе видена | слични

Бројот на новозаболени во земјава секојдневно расте. Вчера пристигна пратката на руските вакцини „Спутник V“ со која ќе се продолжи процесот на вакцинација. ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

 Закажани се термини за 3000 граѓани, кои ќе бидат вакцинирани со руската вакцина „Спутник В". Во оваа фаза ќе бидат имунизирани лица од т.н. критична ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски”). Закажани се термини ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Масовното вакцинирање на населението против Ковид-19 во земјава официјално ќе почне од денеска во А1 Арената (сала „Борис Трајковски“). Закажани се термини за ...
| | веќе видена | слични

Вакцинација на 20 000 граѓани на возраст над 77 години со хронични болести почнува денеска во вакциналните пунктови ширум земјава. Според најавите, ...
| | веќе видена | слични

– Вакцинација на 20 000 граѓани на возраст над 77 години со хронични болести почнува денеска во вакциналните пунктови ширум земјава. Според најавите, ...
| | веќе видена | слични

Според најавите, вакцинацијата од денеска почнува во поликлиниките „Јане Сандански", Чаир и Букурешт во Скопје, во здравствените домови во Прилеп, Охрид, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...