Повеќе вести како оваа (25)

Заев нема кворум во Собрание, нема мнозинство, тој бара техничка влада затоа што е слаб. Зоран Заев ја доведе државата и институциите до момент на ...
сите 23 | | | веќе видена

„Заев нема кворум во Собрание, нема мнозинство, тој бара техничка влада затоа што е слаб. Зоран Заев ја доведе државата и институциите до момент на ...
| | веќе видена | слични

Заев нема кворум во Собрание, нема мнозинство, тој бара техничка влада затоа што е слаб. Зоран Заев ја доведе државата и институциите до момент на ...
| | веќе видена | слични

Заев нема кворум во Собрание, нема мнозинство, тој бара техничка влада затоа што е слаб. Зоран Заев ја доведе државата и институциите до момент на ...
| | веќе видена | слични

Заев нема кворум во Собрание, нема мнозинство, тој бара техничка влада затоа што е слаб. Зоран Заев ја доведе државата и институциите до момент на ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев ја доведе државата и институциите до момент на нефункционалност. Желбата за власт по секоја цена ја закочи државата. Собранието и вчера не можеше да ...
| | веќе видена | слични

Додека СДСМ си игра држава, Собранието е блокирано поради немањето квориум на владејачкото мнозинство. Поради неспособноста на СДСМ парите од граѓаните не ...
| | веќе видена | слични

Собранието е блокирано поради тоа што владеачкото мнозинство нема кворум, па петтиот сет мерки се уште чека зелено светло од пратениците. Поради ваквата ...
| | веќе видена | слични

Три дена после оној циркус со мнозинството каде што фанфареа по медиумите дека стабилно мнозинство стигна онаа понуда од Зоран Заев за Влада за национален ...
| | веќе видена | слични

Три дена после оној циркус со мнозинството каде што фанфареа по медиумите дека стабилно мнозинство стигна онаа понуда од Зоран Заев за Влада за национален ...
| | веќе видена | слични

Македонското Собрание повторно се соочува со истите проблеми кои го мачат од неговото конституирање после минато годишните избори од 15 јули. Парламентот нема ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев заедно со СДСМ го уништи судскиот систем. Со СДСМ судството ќе продолжи да тоне, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ.„Со СДСМ на власт случаи ќе застаруваат, ...
| | веќе видена | слични

Владејачкото мнозинство не може да обезбеди кворум за работа на Собранието, што ја прави власта нефункционална. Оттаму, ќе поддржиме било каква интерпелација, ...
| | веќе видена | слични

Мицкоски докажа дека нема никаков капацитет за заедништво, ниту дека сака да придонесе за доброто на државата. Воден од наредбата да го брани криминалот на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието Талат Џафери дециден во однос на барањето на опозицијата. Според него нема законска можност за посебна седница со закони од пакетот ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, дециден во однос на барањето на опозицијата. Според него, нема законска можност за посебна седница со закони од ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието Талат Џафери дециден во однос на барањето на опозицијата. Според него нема законска можност за посебна седница со закони од пакетот ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, дециден во однос на барањето на опозицијата. Според него, нема законска можност за посебна седница со закони од ...
| | веќе видена | слични

„СДСМ или свесно ги лажеше граѓаните или е целосно неспособен да го реализира ветеното. Резултатот на крајот е ист. Животот дојде за Зоран Заев и функционерите ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...