Повеќе вести како оваа (25)


Почна со работа модуларната ковид болница, објавија надлежните од Општата болница Куманово. Болницата ќе има капацитет од 33 легла, опремена е со целокупна ...
| | веќе видена | слични

Во Општата болница во Охрид пристигнаа уште девет контејнери, со што капацитетот на модуларната болница отворена за КОВИД-пациенти ќе има зголемен капацитет на ...
| | веќе видена | слични

Во Општата болница во Охрид пристигнаа уште девет контејнери, со што капацитетот на модуларната болница отворена за КОВИД-пациенти ќе има зголемен капацитет на ...
| | веќе видена | слични

Во Општата болница во Охрид пристигнаа уште девет контејнери, со што капацитетот на модуларната болница отворена за КОВИД-пациенти ќе има зголемен капацитет на ...
| | веќе видена | слични

Расте бројот на хоспитализирани лица кои се лекуваат на трите ковид оддели во кумановската болница, информираа денеска надлежните од здравствената установа. Во ...
| | веќе видена | слични

Во Општата болница во Охрид пристигнаа уште девет контејнери, со што капацитетот на модуларната болница отворена за КОВИД-пациенти ќе има зголемен капацитет на ...
| | веќе видена | слични

 Во ковид-амбулантите се прават по најмалку стотина прегледи на ден,во собите во кои има поголем простор се ставаат дополнителни кревети поради се поголема ...
| | веќе видена | слични

Охрид, 7. март 2021 (InPress) – Пристигнаа уште 9 контејнери со што капацитетот на модуларната болница се зголеми на вкупно 55 легла, објавија на официјалната ...
| | веќе видена | слични

Се очекува денеска Владата да го прифати предлогот за воведување на построга рестриктивна мерка, полицики час кој вчера го најави министерот за здравство Венко ...
| | веќе видена | слични

Прилепската болница со четири ковид оддели, заедно со инфективното, се справува со бројот на хоспитализирани пациенти и очекува наскоро да завршат подготовките ...
| | веќе видена | слични

Прилепската болница со четири ковид оддели, заедно со инфективното, се справува со бројот на хоспитализирани пациенти и очекува наскоро да завршат подготовките ...
| | веќе видена | слични

Прилепската болница со четири ковид оддели, заедно со инфективното, се справува со бројот на хоспитализирани пациенти и очекува наскоро да завршат подготовките ...
| | веќе видена | слични

Болниците во Македонија веќе се преполни со пациенти заразени од ковид-19. Денешната бројка на пациенти кои се лекуваат од ковид-19 е 843. Нема веќе слободни ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...