Повеќе вести како оваа (25)


Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 43 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 353 лица сомнителни и ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 43 нови пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 353 лица сомнителни и ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 43 нови пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 353 лица сомнителни и ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 28 нови пациент поради компликации од коронавирусот. Вкупно 350 лица сомнителни и потврдени ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 43 нови пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 353 лица сомнителни и ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 43 нови пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 353 лица сомнителни и ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализрани 28 нови пациент поради компликации од коронавирусот. Вкупно 350 лица сомнителни и потврдени ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 28 нови пациент поради компликации од корона вирусот. Вкупно 350 лица сомнителни и ...
| | веќе видена | слични

Н а инфективните оддели во Скопје и во болниците во другите градови се лекуваат 937 пациенти со Ковид-19 и има околу 260 празни болнички кревети во ковид – ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...