Повеќе вести како оваа (25)

Професорката Јасна Котеска од Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ со неколку објави на Твитер се пресмета со тезите според кои тоа што македонските ...
сите 4 | | | веќе видена

Универзитетската професорка Јасна Котеска со пиетет за придонесот на претседателот на Македонската академија на науките и уметностите, Љупчо Коцарев, за ...
| | веќе видена | слични

Јасна Котеска, редовен професор на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ од Скопје, ги идентификува премиерот Зоран Заев и вицепремиерот за евроинтеграции ...
| | веќе видена | слични

Професорката Јасна Котеска која учествува во јавни дебати, програми и анализи за образование и на водечки скандинавски високообразовни институции и организации ...
| | веќе видена | слични

Професорката Јасна Котеска од Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ реагира за изјавата на премиерот Зоран Заев по најавата од министерката за одбрана и негова ...
| | веќе видена | слични

Универзитетската професорка, Јасна Котеска пишува дека според неа, Преспанскиот договор е огромно промашување, а премиерот и шефот на дипломатијата се ...
| | веќе видена | слични

Универзитетската професорка, Јасна Котеска пишува дека според неа, Преспанскиот договор е огромно промашување, а премиерот и шефот на дипломатијата се ...
| | веќе видена | слични

Професорката Јасна Котеска реагира на нападите упатени кон францускиот амбасадор, Тимоние, откако тој изјави дека Преспанскиот договор не беше единствениот ...
| | веќе видена | слични

Универзитетската професорка и писателка, Јасна Котеска, поранешен активист во така наречената шарена револуција, на својот Твитер профил пишува дека крајо ...
| | веќе видена | слични

Во врска со јубилејот две години откако граѓаните на референдум одлучија да не го менуваат името професорката Јасна Котеска со иронична порака која укажува на ...
| | веќе видена | слични

Денеска во Ресен починал Александар Блажевски- Цане, математичарот со контроверзната поезија, објави на својот Твитер профил универзитетската професорка и ...
| | веќе видена | слични

Собранието догодина ќе потроши 9,3 милиони евра. Така пишува во предлог буџетот за 2018 година. Во собраниската зграда до крајот на годинава ќе има 437 ...
| | веќе видена | слични