Повеќе вести како оваа (25)

Блокирањето на изградбата на нов клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ е апсурдна и на директна штета на граѓаните и македонското здравство, вели пратеникот ...
сите 171 | | | веќе видена

Блокирањето на изградбата на Нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ е апсурдна и на директна штета на граѓаните и македонското здравство. ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Блокирањето на изградбата на нов клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ е апсурдна и на директна штета на граѓаните и македонското здравство, вели пратеникот ...
| | веќе видена | слични

Прес- конференција, Ненад Коциќ, пратеник на СДСМ „Блокирањето на изградбата на Нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ е апсурдна и на директна штета на ...
| | веќе видена | слични

„Aпсурдно е блокирањето на изградбата на Нов клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ и е на директна штета на граѓаните и здравството. Жалиме што внатрешните ...
| | веќе видена | слични

ВМРО ДПМНЕ блокира важен проек од витално значење за сите граѓани, без разлика на етничка, верска или политичка припадност. Жалиме што внатрешните пресметки во ...
| | веќе видена | слични

Прес- конференција, Даниела Маркоска, пратеничка на СДСМ „Како никаде во светот, ВМРО-ДПМНЕ е можеби единствената политичка партија која отворено застанува ...
| | веќе видена | слични

Како никаде во светот, ВМРО-ДПМНЕ е можеби единствената политичка партија која отворено застанува против најкапитален проект во здравството. Блокадите на ...
| | веќе видена | слични

„Блокадите на изградбата на нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ пример за неодговорно, незрело дејствување на директна штета на граѓаните и ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ пример за неодговорно, незрело дејствување на директна штета на граѓаните и државата. ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ пример за неодговорно, незрело дејствување на директна штета на граѓаните и државата. ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ пример за неодговорно, незрело дејствување на директна штета на граѓаните и државата. ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ e пример за неодговорно, незрело дејствување кое е на директна штета на граѓаните и ...
| | веќе видена | слични

Продолжува блокадата на опозицијата за носење на важни закони меѓу кои е и изградбата на нов клинички центар, обвинуваат од СДСМ. Од партијата на власт велат ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ e пример за неодговорно, незрело дејствување кое е на директна штета на граѓаните и ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ e пример за неодговорно, незрело дејствување кое е на директна штета на граѓаните и ...
| | веќе видена | слични

Блокадите на изградбата на нов Клинички центар од страна на ВМРО-ДПМНЕ e пример за неодговорно, незрело дејствување кое е на директна штета на граѓаните и ...
| | веќе видена | слични

„По средбата на претседателот Зоран Заев со Христијан Мицкоски пред еден месец беше договорено пратениците на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието да се откажат од блокади ...
| | веќе видена | слични

Замислете, со 2.000 амандмани ВМРО-ДПМНЕ предводена од губитникот Христијан Мицкоски се обидува да го блокира Законот за нов Клинички центар. Ова ...
| | веќе видена | слични

По средбата на претседателот Зоран Заев со Христијан Мицкоски пред еден месец беше договорено пратениците на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието да се откажат од блокади ...
| | веќе видена | слични

„Никаде во светот не постои политичка партија која толку многу работи против сопствената држава, против своите граѓаните, како што тоа го прави ВМРО-ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Меѓу нив е и Законот со кој македонското здравство за прв пат по 80 години ќе добие нов, модерен Клинички центар кој ќе пружа интегрирани здравствени услуги. ...
| | веќе видена | слични

Оваа Влада ќе изгради современ Клинички центар каков што заслужуваат нашите граѓани и нашето здравство, се истакнува во денешното соопштение од владејачкиот ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот од редовите на СДСМ, Диме Велковски, во своето излагање денес посочи дека со блокирањето на законите во Собранието, опозициската ВМРО ДПМНЕ ќе ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...