Повеќе вести како оваа (25)

Не и се криви анкетите на СДСМ, криво е неспособното и криминално владеење на Заев, народот се одлучи Заев паѓа. СДСМ е во паника од кревкото мнозинство. Заев ...
сите 47 | | | веќе видена

Не и се криви анкетите на СДСМ, криво е неспособното и криминално владеење на Заев, народот се одлучи Заев паѓа. СДСМ е во паника од кревкото мнозинство. Заев ...
| | веќе видена | слични

Не и се криви анкетите на СДСМ, криво е неспособното и криминално владеење на Заев, народот се одлучи Заев паѓа. СДСМ е во паника од кревкото мнозинство. Заев ...
| | веќе видена | слични

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ Не и се криви анкетите на СДСМ, криво е неспособното и криминално владеење на Заев, народот се ...
| | веќе видена | слични

Не и се криви анкетите на СДСМ, криво е неспособното и криминално владеење на Заев, народот се одлучи Заев паѓа. СДСМ е во паника од кревкото мнозинство. Заев ...
| | веќе видена | слични

Не и се криви анкетите на СДСМ, криво е неспособното и криминално владеење на Заев, народот се одлучи Заев паѓа. СДСМ е во паника од кревкото мнозинство. Заев ...
| | веќе видена | слични

Република Македонија заслужи да добие датум за отпочнување на преговори за членство во ЕУ многу порано. Граѓаните не треба да бидат казнети и да ја плаќаат ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните не треба да бидат казнети и да ја плаќаат цената за неспособното и криминално владеење на Зоран Заев. Криминалец Зоран Заев е истрошен и исплашен ...
| | веќе видена | слични

Република Македонија заслужи да добие датум за отпочнување на преговори за членство во ЕУ многу порано, се вели во денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ. - ...
| | веќе видена | слични

Македонецот мора да знае за што го бараш неговото присуство на референдум? Зоране Заев, Македонецот мора да знае што подготвуваш преку промена на Уставот, како ...
| | веќе видена | слични

Лозано и тимот Цветковски вчера го промовираа новиот проект „Вардаре“ и повторно ПОГОДИЈА!… Повторно ни донесоа една квалитетна и длабока тема која во себе ...
| | веќе видена | слични

– Заев, повлечи се на време од политиката, немој да си помислил да се кандидираш за претседател како што направи Бранко. Ти си предавник и неспособен премиер. ...
| | веќе видена | слични

Вторник 30 јуни. Додека Наум Стоилковски со трозаба дрвена вила превртува шталско ѓубриво пред зградата на Јавното обвинителство, Македонија го дочека првиот ...
| | веќе видена | слични

„Зоран Заев продолжува со своите постапки да го понижува Македонецот, го смета за недоветен сам да процени, па и уште вели нема да кажам што ќе менувам во ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев продолжува со своите постапки да го понижува Македонецот, го смета за недоветен сам да процени, па и уште вели нема да кажам што ќе менувам во ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев продолжува со своите постапки да го понижува Македонецот, го смета за недоветен сам да процени, па и уште вели нема да кажам што ќе менувам во ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев се плаши да прифати затоа што знае дека ќе загуби на 12 април. Кандидатот мандатар – лицето кое претендира за премиер, не смее да се крие по поразот ...
| | веќе видена | слични

СДСМ вечерва одржуваат митинг во Прилеп. Ова е првиот партиски митинг. Во својот говор првиот социјал-демократ Заев го повика лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ возврати на обвинувањата кои СДСМ ги насочи кон Груевски за неговите анти-албански позиции чекајќи поддршка од ДУИ за спас. Владејачката партија го ...
| | веќе видена | слични

Автопатот Кичево-Охрид е доказ за неспособното, криминално и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски кој очигледно не може да се помири со тоа што ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...