Повеќе вести како оваа (25)


Љубчо Георгиевски вели дека не е ништо друго освен Македонец, а тоа, како што потенцира, го кажал и во Бугарија. Претседателот на ВМРО-Народна партија, како ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски кој деновиве излезе со предлог план за решавање на спорот со Бугарија, којшто власта не го прифати, ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски кој деновиве излезе со предлог план за решавање на спорот со Бугарија, којшто власта не го прифати, ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски кој деновиве излезе со предлог план за решавање на спорот со Бугарија, којшто власта не го прифати, ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски смета дека од македонската историја се бришеле сите видни личности кои на некаков начин имале комуникација со Бугарија. ...
| | веќе видена | слични

Љубчо Георгиевски во емисијата 24 Отворено истакна во неговиот вовед во текстот што го објави за решавање за спорот со Бугарија, вели дека често пишува за ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот македонски премиер и основач на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски во наредните денови ќе пристигне во Бугарија за да помогне во решавањето на тековните ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот македонски премиер и основач на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски во наредните денови ќе пристигне во Бугарија за да помогне во решавањето на ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот македонски премиер и основач на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски во наредните денови ќе пристигне во Бугарија за да помогне во решавањето на ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот македонски премиер и еден од основачите на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски во наредните денови ќе пристигне во Бугарија за да помогне во решавањето ...
| | веќе видена | слични

Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски во емисијата ТОП ТЕМА на телевизија Телма, ги отфрли информациите дека ги напуштил преговорите со десниот блок затоа што ...
| | веќе видена | слични

Од тоа што сум го кажал за Mакедонецот Гоце Делчев, но и за останатите историки ликови, дека тие се наши и дека нема да се преговара за нив, не отстапувам ниту ...
| | веќе видена | слични

Поранешниот македонски премиер и основач на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски во наредните денови ќе пристигне во Бугарија за да помогне во решавањето на ...
| | веќе видена | слични

Антонио Милошоски, Влатко Ѓорчев се сеќаваат дека јас и на централен комитет на ВМРО-ДПМНЕ сум кажувал дека во името Северна Македонија не гледам ништо страшно ...
| | веќе видена | слични

Мојата главна преокупација во последните неколку недели е соработката во медиумската сфера, универзитетите, културата, и да се пофалам – имаме сериозно голем ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...