Повеќе вести како оваа (25)

Биткоинот денес е во значителен пад, па така околу 11 часот цената на најпопуларната криптовалута беше околу 47.100 долари. Вредноста на дигиталната паричка е ...
сите 22 | | | веќе видена

Биткоинот денеска бележи значителен пад, па цената на најпознатата криптовалута околу 11 часот се движеше околу 47.100 долари. Вредноста на дигиталната паричка ...
| | веќе видена | слични

Најпопуларната криптовалута во светот - биткоин, вчера утрото повторно се приближи до магичната граница од 50 000 долари. Околу 10 часот, оваа дигитална ...
| | веќе видена | слични

Цената на биткоинот продолжува да паѓа утрово, па така најпопуларната криптовалута изгуби скоро 6 проценти од својата вредност во изминативе 24 часа. Тоа е ...
| | веќе видена | слични

Додека вредноста на биткоинот вчера се приближуваше до историски рекорд, ситуацијата денес е значително поинаква бидејќи популарната криптовалута падна за ...
| | веќе видена | слични

Вредноста на биткоинот повторно се зголеми во текот на вчерашниот ден, па околу 8.30 часот најпопуларната криптовалута се тргуваше по цена од 58.500 долари. ...
| | веќе видена | слични

Цената на најстарата криптовалута, биткоин, продолжува да расте, па рано утрово, според македонско време, таа повторно ја надмина границата од 60.000 долари. ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...