Повеќе вести како оваа (25)


Цените на храната во февруари се зголемија деветти месец по ред, достигнувајќи го највисокото ниво од јули 2014 година, поттикнато од поскапувањето на шеќерот ...
| | веќе видена | слични

Цените на храната во февруари се зголемија деветти месец по ред, достигнувајќи го највисокото ниво од јули 2014 година, поттикнато од поскапувањето на шеќерот ...
| | веќе видена | слични

Цените на храната во февруари се зголемија деветти месец по ред, достигнувајќи го највисокото ниво од јули 2014 година, поттикнато од поскапувањето на шеќерот ...
| | веќе видена | слични

Цените на храната во февруари се зголемија деветти месец по ред достигнувајќи го највисокото ниво од јули 2014 година, оттикнато од поскапувањето на шеќерот и ...
| | веќе видена | слични

Цените на прехранбените производи почнуваат да се намалуваат под товарот на премногу големоата понуда, а показателот за цените на глобално ниво предвиде ...
| | веќе видена | слични

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...