Повеќе вести како оваа (25)


Стотици милијарди долари беа избришани од целиот пазар на криптовалути, откако извршниот директор на Тесла, Елон Маск, објави на Твитер дека производителот на ...
| | веќе видена | слични

Кај биткоин мајнерите(копачите) користат посебен програм каде решаваат одредени математички задачи со кои што за возврат добиваат одреден број биткоини. Тоа се ...
| | веќе видена | слични

Пред одредено време објаснив дека потенцијалниот крипто-балон може да пукнe во 2018 година. Потоа многу луѓе ме прашуваа: Ако сум толку скептичен во врска ...
| | веќе видена | слични

Биткоинот користи многу големо количество електрична енергија. Еден трансфер на биткоин се служи со електрична енергија што едно семејство троши за една ...
| | веќе видена | слични

Македонската заедница која се занимава со крипто валути секојдневно се зголемува. Во меѓувреме, регулаторите не најавуваат конкретна законска рамки за овие ...
| | веќе видена | слични

Биткоинот достигна рекордна вредност, бидејќи за прв пат во историјата го надмина нивото од 20 000 американски долари, како резултат на растот на побарувачката ...
| | веќе видена | слични

Ја реобјавуваме саботната анализа првично објавена на 3 март 2018 Македонските регулатори сè уште немаат јасна визија за законска рамка за крипто валутите. ...
| | веќе видена | слични

Биткоинот денеска достигна историски рекорд. CNBC известува дека оваа криптовалута ја надмина границата од 23.000 американски долари, која забележа повеќе од ...
| | веќе видена | слични

Цената на биткоин во последниве неколку недели или вртоглаво расте или исто така паѓа. Откако на 24 јули заличи како пазарот малку дека заздравува и се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...