Повеќе вести како оваа (25)


Биткоинот денеска бележи значителен пад, па цената на најпознатата криптовалута околу 11 часот се движеше околу 47.100 долари. Вредноста на дигиталната паричка ...
| | веќе видена | слични

На пазарот на криптовалути продолжува претежно „биковскиот“ тренд, што посебно се однесува на алткоините. Втората по популарност дигитална валута – етериум ...
| | веќе видена | слични

Вредноста на пазарот на криптовалути сега е две билиони долари, а на тоа директно влијаеше растот на цената на етереумот, втората најпопуларна дигитална ...
| | веќе видена | слични

Масовната продажба на берзите за криптовалути ја намалија вредноста на берзата за 500 милијарди долари, но ситуацијата би можело да се влошува, предупредуваат ...
| | веќе видена | слични

Пазарната капитализација на сите криптовалути денес за прв пат се приближи на нивото од два трилиони (2.000 милијарди) долари. Вредноста на сите 9.115 ...
| | веќе видена | слични

Вредноста на биткоинот денес надмина 60.000 долари, со што ја надмина рекордната вредност на таа криптовалута. Вредноста на биткоинот на платформата Бајнанс ...
| | веќе видена | слични

Пазарот на криптовалути падна после известувањето на Голдман сакс дека ги запира плановите за тргување со криптовалути. Само биткоинот во последните 48 часа ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...