Повеќе вести како оваа (25)


За нови пет лица, кои со разни предмети, меѓу кои и бекатон плочки, маваа по полицијата за време на протестите за „Монструм“ е поднесена кривична пријава. ...
| | веќе видена | слични

Јавното обвинителство на Република Македонија поднесе предлози за определување мерки за обезбедување против три лица за нередите што се случија минатиот ...
| | веќе видена | слични

Јавното обвинителство на Република Македонија поднесе предлози за определување мерки за обезбедување против три лица за нередите што се случија минатиот ...
| | веќе видена | слични

Јавното обвинителство на Република Македонија поднесе предлози за определување мерки за обезбедување против три лица за нередите што се случија минатиот ...
| | веќе видена | слични

Јавното обвинителство на Република Македонија поднесе предлози за определување мерки за обезбедување против три лица за нередите што се случија минатиот ...
| | веќе видена | слични

Јавното обвинителство на Република Македонија поднесе предлози за определување мерки за обезбедување против три лица за нередите што се случија минатиот ...
| | веќе видена | слични

Тројца шверцери завршиле во притвор откако биле фатени со килограм марихуана, информира Основното јавно обвинителство. Станува збор за Ф.И. (50), С.Ф. (50) и ...
| | веќе видена | слични

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, најави дека 14 лица од последниот протест за случајот „Монструм“ ќе добијат кривични пријави. Тој истакна ...
| | веќе видена | слични

Скопското обвинителство поведе постапка против двајца учесници на насилниот протест за пресудата во случајот „Монструм“. Тие се гонат за кривично дело – ...
| | веќе видена | слични

Скопското обвинителство поведе постапка против двајца учесници на насилниот протест, по повод пресудата во случајот „Монструм“. Тие се гонат за кривично дело – ...
| | веќе видена | слични

Скопското обвинителство поведе постапка против двајца учесници на насилниот протест за пресудата во случајот „Монструм“. Тие се гонат за кривично дело – ...
| | веќе видена | слични

Против обвинители во Специјалното јавно обвинителство, поднесени се нови кривични пријави, објавуваат медиумите. Пријавите се од лица од Свети Николе кои биле ...
| | веќе видена | слични

Полицијата од Дебар поднесе кривични пријави против Вулнет Маќелари - Карлито Бриганде, 23-годишниот Б.Д., 20-годишниот И.М. од Жеровјане и 35- годишниот М.Б. ...
| | веќе видена | слични

За протестите по повод барањето на Обвинителството за најстрога казна за случајот Монструм, Министерството за внатрешни работи вчера повикало на распит 14 лица ...
| | веќе видена | слични

Основното јавно обвинителство Скопје поведе постапка против уште едно лице учесни во насилниот протест за „Монструм“. И тој како и другите седуммина е ...
| | веќе видена | слични

Основното јавно обвинителство Скопје поведе постапка против уште едно лице учесни во насилниот протест за „Монструм“. И тој како и другите седуммина е ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...