Повеќе вести како оваа (25)


Македонската кошаркарска репрезентација се искачи едно место погоре и се наоѓа на 29. позиција на најновата европска ранг-листа што денеска ја објави ...
| | веќе видена | слични

Македонската кошаркарска репрезентација се искачи едно место погоре и се наоѓа на 29. позиција на најновата европска ранг-листа што денеска ја објави ...
| | веќе видена | слични

Она што е најважно сега е да видиме како ќе се одвиваат работите со ковид-19 воопшто, второ, за да издржиме четири средби во пет дена, потребен ни е состав од ...
| | веќе видена | слични

Светската кошаркарска организација (ФИБА) денеска промовираше нова ранкинг – листа на најдобрите репрезентации во светот, која ќе биде спонзорирана од „Најк“. ...
| | веќе видена | слични

Светската кошаркарска организација (ФИБА) денеска промовираше нова ранкинг – листа на најдобрите репрезентации во светот, која ќе биде спонзорирана од „Најк“. ...
| | веќе видена | слични

На првиот ден од месец март ФИБА го објави и најновото рангирање во женска конкуренција. Вклучени беа настаните поврзани со одигрување на два квалификациски ...
| | веќе видена | слични

Машката сениорска кошаркарска репрезентација на Македонија остана на 53. место на денеска објавената ранг-листа на најдобри светски репрезентации. ФИБА направи ...
| | веќе видена | слични

Македонската фудбалска репрезентација прогресираше две места на денеска објавената јулска ранг листа на Светската куќа на фудбалот, ФИФА. Иако во јули не освои ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...