Повеќе вести како оваа (25)

Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран раст на просечната плата ...
сите 55 | | | веќе видена

Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран раст на просечната плата ...
| | веќе видена | слични

Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран раст на просечната плата ...
| | веќе видена | слични

Во своето соопштение за медиумите, владејачката СДСМ посочува дека и покрај пандемијата, Владата се снаоѓа во обезбедувањето на континуиран раст на просечната ...
| | веќе видена | слични

„Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран раст на просечната плата ...
| | веќе видена | слични

Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран раст на просечната плата ...
| | веќе видена | слични

„Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран раст на просечната плата ...
| | веќе видена | слични

Соопштение за јавност Економските политики кои во интерес на граѓаните ги реализира СДСМ и во време на пандемија и економска криза обезбедуваат континуиран ...
| | веќе видена | слични

За три години просечната плата пораснала за речиси 4.500 денари, платите растат и во време на пандемија и економска криза, изјави на прес-конференција ...
| | веќе видена | слични

Економските политики што во континуитет ги презема Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев даваат реални, видливи резултати. И во време на пандемија ...
| | веќе видена | слични

Почитувани граѓани, почитувани новинари, Економските политики што во континуитет ги презема Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев даваат реални, ...
| | веќе видена | слични

Економските политики што во континуитет ги презема Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев даваат реални, видливи резултати. И во време на пандемија ...
| | веќе видена | слични

Економските политики што во континуитет ги презема Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев даваат реални, видливи резултати. И во време на пандемија ...
| | веќе видена | слични

Реалните податоци потврдуваат, колку сме поблиску до членството во НАТО, толку поголеми се економските придобивки, велат од СДСМ. Владејачката партија истакна ...
| | веќе видена | слични

– Напредокот во интеграциите, процесот на ратификација на протоколот за пристапување во НАТО и успешните економски политики сериозно ја придвижија економијата, ...
| | веќе видена | слични

„Напредокот во интеграциите, процесот на ратификација на протоколот за пристапување во НАТО и успешните економски политики сериозно ја придвижија ...
| | веќе видена | слични

Соопштение на СДСМ Напредокот во интеграциите, процесот на ратификација на протоколот за пристапување во НАТО и успешните економски политики сериозно ја ...
| | веќе видена | слични

Бројни економски параметри покажуваат дека за само една година од интентизивирањето на интегративниот процес, економските придобивки се реални и видливи. За ...
| | веќе видена | слични

Напредокот во интеграциите, процесот на ратификација на протоколот за пристапување во НАТО и успешните економски политики сериозно ја придвижија економијата. ...
| | веќе видена | слични

Напредокот во интеграциите, процесот на ратификација на протоколот за пристапување во НАТО и успешните економски политики сериозно ја придвижија економијата. ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...