Повеќе вести како оваа (25)


Во текот на денешниот ден претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ја посети индустриската зона “Чојлијa” каде што даде изјава во однос на предвидениот ...
| | веќе видена | слични

Ја разгледав методологијата, практично методологијата за пописот прави една двојна операција. Најрпвин велат дека постојат бази на податоци коишто ги содржат ...
| | веќе видена | слични

Методологијата за пописот ќе донесе непотребно до двојна операција, изјави денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски коментирајќи ја Методологија ...
| | веќе видена | слични

Методологијата за пописот ќе донесе непотребно до двојна операција, изјави денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Пет проценти се оние ...
| | веќе видена | слични

Ја разгледав методологијата, практично методологијата за Пописот прави една двојна операција. Најрпвин велат дека постојат бази на податоци коишто ги содржат ...
| | веќе видена | слични

Ја разгледав методологијата, практично методологијата за Пописот прави една двојна операција. Најрпвин велат дека постојат бази на податоци коишто ги содржат ...
| | веќе видена | слични

Ја разгледав методологијата, практично методологијата за Пописот прави една двојна операција. Најрпвин велат дека постојат бази на податоци коишто ги содржат ...
| | веќе видена | слични

Најрпвин велат дека постојат бази на податоци коишто ги содржат параметрите коишто се потребни да дадат одговор на прашањето кое е резидентно население, а кое ...
| | веќе видена | слични

Во која друга држава партиски војници спроведуваат државен попис?, прашува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, по скандалот на СДСМ, кој меѓу своите ...
| | веќе видена | слични

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ на денешната изјава одговарајќи на новинарско прашање, дали е прифатливо одложување на пописот за 2 месеца како ...
| | веќе видена | слични

Спроведувањето на пописот да не се политизира, а добиените податоци да бидат во корист на севкупниот развој со што ќе се овозможи креирање долгорочни стратегии ...
| | веќе видена | слични

Спроведувањето на пописот да не се политизира, а добиените податоци да бидат во корист на севкупниот развој со што ќе се овозможи креирање долгорочни стратегии ...
| | веќе видена | слични

Ова е пораката што ја упати вчера престедателот на државата, Стево Пендаровски откако го потпиша Указот за Законот за попис. Но, препукувањата меѓу СДСМ и ...
| | веќе видена | слични

Заводот за статистика ја објави Методологијата за пописот. Во неа се предвидени и казни и проверки на сите податоци коишто ќе ги дадат граѓаните Од 1 април до ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ја посети индустриската зона „Ќојлијa” каде што даде изјава во однос на предвидениот попис, како и за ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ја посети индустриската зона „Ќојлијa" каде што даде изјава во однос на предвидениот попис, како и за ...
| | веќе видена | слични

Во која друга држава партиски војници спроведуваат државен попис?, прашува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, по скандалот на СДСМ, кој меѓу своите ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...