Повеќе вести како оваа (25)

Опозициската ВМРО ДПМНЕ останува на ставот за одложување на пописот или да се спроведе само електронски. Партискиот лидер Христијан Мицкоски коментирајќи ја ...
сите 212 | | | веќе видена

Директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски денеска на прес-конференција ја објави Методологијата за подготовка, организација и спроведување ...
| | веќе видена | слични

И по објавата на методологијата за пописот од страна на Државниот завод за статистика во петокот, не стивнуваат реакциите за неговото спроведување. Од Владата ...
| | веќе видена | слични

И по објавата на методологијата за пописот од страна на Државниот завод за статистика во петокот, не стивнуваат реакциите за неговото спроведување. Од Владата ...
| | веќе видена | слични

И по објавата на методологијата за пописот од страна на Државниот завод за статистика во петокот, не стивнуваат реакциите за неговото спроведување. Од Владата ...
| | веќе видена | слични

Реакциите за претстојниот Попис на населението, становите и домаќинствата не стивнуваат, а по објавувањето на методологијата за спроведување на оваа операција, ...
| | веќе видена | слични

Државниот завод за статистика гарантира за безбедноста на процесот на попишување и за почитување на мерките содржани во Протоколот, со што никој нема да биде ...
| | веќе видена | слични

Државниот завод за статистика вчера ја објави Методологијата за подготовка, организација и спроведување на пописот во април. Пописот ќе се спроведе преку ...
| | веќе видена | слични

Државниот завод за статистика вчера ја објави Методологијата за подготовка, организација и спроведување на пописот во април. Пописот ќе се спроведе преку ...
| | веќе видена | слични

Бројот на новозаразени од коронавирусот и натаму расте, апетитот на власта за неодложно држување на пописот не се смалува, а фрижидерите за вакцини на ...
| | веќе видена | слични

Пописот е статистичка операција во интерес на сите граѓани и не се прави ниту за Владата, ниту за некоја политичка партија, а Државниот завод за статистика ...
| | веќе видена | слични

Пописот ќе се спроведе преку комбиниран метод, а според надлежните секој што ќе одбие да учествува во пописот си прави штета на себе и на граѓаните. ...
| | веќе видена | слични

Пописот е статистичка операција во интерес на сите граѓани и не се прави ниту за Владата, ниту за некоја политичка партија, а Државниот завод за статистика ...
| | веќе видена | слични

Пописот е статистичка операција во интерес на сите граѓани и не се прави ниту за Владата, ниту за некоја политичка партија, а Државниот завод за статистика ...
| | веќе видена | слични

Пописот е статистичка операција во интерес на сите граѓани и не се прави ниту за Владата, ниту за некоја политичка партија, а Државниот завод за статистика ...
| | веќе видена | слични

Пописот е статистичка операција во интерес на сите граѓани и не се прави ниту за Владата, ниту за некоја политичка партија, а Државниот завод за статистика ...
| | веќе видена | слични

Од понеделник почнува првата фаза на пописот со која ќе бидат опфатени дијаспората, армијата, дипломатските претставништва, бездомниците и затворениците. За ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...