Повеќе вести како оваа (25)

Се караат двајца другари и едниот му вика : – Толку си глуп што ако ти дадат две замрзнати пилиња, едното ке ти избега – А другиот му враќа… а ти па толку си ...
сите 12 | | | веќе видена

Трпана му вика на Трпе: – Драги, што ќе ми подариш за роденден? – Ништо! Еден добар секс, и толку! – А ако не ти дадам? – Ако си глупа….остани си без подарок..
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...