Повеќе вести како оваа (25)

Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Само Интервју“ зборуваше за моменталната политичка ситуација во земјата, ...
сите 115 | | | веќе видена

Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Само Интервју“ зборуваше за моменталната политичка ситуација во земјата, ...
| | веќе видена | слични

Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Само Интервју“ зборуваше за моменталната политичка ситуација во земјата, ...
| | веќе видена | слични

Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Само Интервју“ зборуваше за моменталната политичка ситуација во земјата, ...
| | веќе видена | слични

Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Само Интервју“ зборуваше за моменталната политичка ситуација во земјата, ...
| | веќе видена | слични

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Само интервју” на Канал 5 Телевизија гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој зборуваше за ...
| | веќе видена | слични

Во вечерашното издание на дебатната емисија "Само интервју" на Канал 5 Телевизија гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој зборуваше за ...
| | веќе видена | слични

Во однос на изјавата од страна на Радмила Шекеринска за вакцините кои што не се донесени во државата, Мицкоски во гостувањето на емисијата „Само интервју“ на ...
| | веќе видена | слични

Христијан Мицкоски во вечерашното интервју на Канал 5 оцени дека Владата не треба да се споредува со земји кои не се членки на ЕУ и не добиле вакцини, туку ...
| | веќе видена | слични

Тврдењето на висок владин претставник дека во државата не се донесени вакцини за да не се тестираат на македонските граѓани, е тотално апсурдно и вон здравиот ...
| | веќе видена | слични

Тврдењето на висок владин претставник дека во државата не се донесени вакцини за да не се тестираат на македонските граѓани, е тотално апсурдно и вон здравиот ...
| | веќе видена | слични

Според вчерашната статистика на Министерството за здравство, во претходното деноноќие се направени 2024 тестирања при што се регистрирани 302 нови случаи на ...
| | веќе видена | слични

Според статистиката која вчера ја објави Министерството за здравство, од 2024 тестови кои биле направени во претходното деноноќие 302 резултирале позитивни на ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за заразни болести вели дека здравствената ситуација со Ковид-19 е стабилна, но ризикот не е намален. Во текот на вчерашниот ден беа регистрирани ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за заразни болести вели дека здравствената ситуација со Ковид-19 е стабилна, но ризикот не е намален. Во текот на вчерашниот ден беа регистрирани ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за заразни болести вели дека здравствената ситуација со Ковид-19 е стабилна, но ризикот не е намален. Во текот на вчерашниот ден беа регистрирани ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за заразни болести вели дека здравствената ситуација со Ковид-19 е стабилна, но ризикот не е намален. Во текот на вчерашниот ден беа регистрирани ...
| | веќе видена | слични

На вечерашното „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, критикуваше за корупцијата која постои во Македонија, ...
| | веќе видена | слични

Во вечерашното издание на дебатната емисија "Само интервју" на Канал 5 Телевизија гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој зборуваше за ...
| | веќе видена | слични

Како држава стануваме предмет на потсмев не само во регионот туку и пошироко. Доцниме во секој аспект, се што требаше да се направи, се што беше ветено од оваа ...
| | веќе видена | слични

Како држава стануваме предмет на потсмев не само во регионот туку и пошироко. Доцниме во секој аспект, се што требаше да се направи, се што беше ветено од оваа ...
| | веќе видена | слични

„Како држава стануваме предмет на потсмев не само во регионот туку и пошироко. Доцниме во секој аспект, се што требаше да се направи, се што беше ветено од ...
| | веќе видена | слични

Ако САД и ЕУ во август минатата година разговараа и преговараа договори за набавка на вакцини против корона, надлежните во Македонија тераа одмор. Сега во сите ...
| | веќе видена | слични

Ако САД и ЕУ во август минатата година разговараа и преговараа договори за набавка на вакцини против корона, надлежните во Македонија тераа одмор. Сега во сите ...
| | веќе видена | слични

Ако САД и ЕУ во август минатата година разговараа и преговараа договори за набавка на вакцини против корона, надлежните во Македонија тераа одмор. Сега во сите ...
| | веќе видена | слични

Ако САД и ЕУ во август минатата година разговараа и преговараа договори за набавка на вакцини против корона, надлежните во Македонија тераа одмор, велат во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...