Повеќе вести како оваа (25)


Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер” денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Северна Македонија, оценувајќи ...
| | веќе видена | слични

Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер“ денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Северна Македонија, оценувајќи ...
| | веќе видена | слични

Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер” денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Северна Македонија, оценувајќи ...
| | веќе видена | слични

Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер“ денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Македонија, оценувајќи дека ...
| | веќе видена | слични

Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер“ денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Северна Македонија, оценувајќи ...
| | веќе видена | слични

Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер“ денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Македонија, оценувајќи дека ...
| | веќе видена | слични

Бриселскиот веб сајт „ЕУ Обзервер” денеска објави напис во врска со бугарското вето кон официјалниот почеток на преговори со Северна Македонија, оценувајќи ...
| | веќе видена | слични

Во врска со ветото на Бугарија кон официјалниот старт на преговорите на Северна Македонија со ЕУ, денес свој напис имаше и брисалскиот веб сајт „Еу Обсервер“, ...
| | веќе видена | слични

Влијателниот бриселскиот веб-сајт „Еуобсервер“ денеска пишува дека ЕУ се соочува со ново фијаско околу приширувањето по најавената блокада на Бугарија на ...
| | веќе видена | слични

Влијателниот бриселскиот веб-сајт „Еуобсервер“ денеска пишува дека ЕУ се соочува со ново фијаско околу приширувањето, по најавената блокада на Бугарија на ...
| | веќе видена | слични

Влијателниот бриселскиот веб-сајт „ЕУобсервер“ пишува дека ЕУ се соочува со ново фијаско околу приширувањето по најавената блокада на Бугарија на Македонија ...
| | веќе видена | слични

Извесно е дека поради вето од Бугарија, Македонија ќе остане во чекалната на ЕУ. Клучно е Северна Македонија да го продолжи својот пат кон ЕУ, вели е ...
| | веќе видена | слични

Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Македонија и одржувањето на првата меѓувладина конференција на ...
| | веќе видена | слични

Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Северна Македонија и одржувањето на првата меѓувладина конференција ...
| | веќе видена | слични

Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Македонија и одржувањето на првата меѓувладина конференција на ...
| | веќе видена | слични

– Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Северна Македонија и одржувањето на првата меѓувладина ...
| | веќе видена | слични

Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Македонија и одржувањето на првата меѓувладина конференција на ...
| | веќе видена | слични

Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Северна Македонија и одржувањето на првата меѓувладина конференција ...
| | веќе видена | слични

Бугарија ја оствари заканата за вето блокирајќи го усвојувањето на преговарачката рамка за Северна Македонија и одржувањето на првата меѓувладина конференција ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...