Повеќе вести како оваа (25)


На предлог на Министерството за економија беше разгледана и усвоена предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата за развој на туризмот за 2020 ...
| | веќе видена | слични

На предлог на Министерството за економија, Владата на денешната 18-та седница, ја разгледа и усвои Предлог-програмата за изменување и дополнување на Програмата ...
| | веќе видена | слични

На предлог на Министерството за економија, Владата на денешната 18-та седница, ја разгледана и усвои Предлог-програма за изменување и дополнување на Програмата ...
| | веќе видена | слични

Владата на Република Северна Македонија на денешната седница донесе повеќе одлуки и заклучоци кои се однесуваат на мерките за спречување и заштита од ширењето ...
| | веќе видена | слични

Владата на Република Северна Македонија на денешната седница донесе повеќе одлуки и заклучоци кои се однесуваат на мерките за спречување и заштита од ширењето ...
| | веќе видена | слични

Владата на денешната седница донесе одлука за забрана за собирање во групи (групирање) на повеќе од четири лица на јавен простор, односно паркови, јавни ...
| | веќе видена | слични

Владата на Република Северна Македонија на денешната седница донесе повеќе одлуки и заклучоци кои се однесуваат на мерките за спречување и заштита од ширењето ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија во понеделник ќе ја објави мерката за враќање на туристичката такса од 2019 година и лепеза на други мерки за еден од секторите кои ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија в понеделник ќе ја објави мерката за враќање на туристичката такса од 2019 година и лепеза на други мерки за еден од секторите кои ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија в понеделник ќе ја објави мерката за враќање на туристичката такса од 2019 година и лепеза на други мерки за еден од секторите кои ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија в понеделник ќе ја објави мерката за враќање на туристичката такса од 2019 година и лепеза на други мерки за еден од секторите кои ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија в понеделник ќе ја објави мерката за враќање на туристичката такса од 2019 година и лепеза на други мерки за еден од секторите кои ...
| | веќе видена | слични

Враќање на туристичката такса и субвенции за туристички водичи се само дел од мерките кои ќе стартуваат за помош на туистичкто сектор. В понеделник ќе биде ...
| | веќе видена | слични

Забрана за собирање во групи на повеќе од четири лица во паркови, на јавни површини или каде било на отворен простор во текот на цело деноноќие, секој ден, ...
| | веќе видена | слични

Оваа недела треба да бидат објавени петте јавни повици кои се поврзани со мерките за поддршка на туристичко-угостителскиот сектор, а се предвидени во четвртиот ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија започна со реализација на пет мерки од четвртиот сет кои се директна поддршка за туристичките и угостителските работници кои беа ...
| | веќе видена | слични

Министерството за економија денеска почнува со реализација на пет мерки од четвртиот сет кои се директна поддршка за туристичките и угостителските работници ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 16. ноември 2020 (ИНПРЕС) – Министерството за еконмија денеска почнува со реализација на пет мерки од четвртиот сет кои се директна поддршка за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...