Повеќе вести како оваа (25)


„Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Денеска пратениците треба да ја продолжат расправата за вториот ребаланс на Буџетот во кој се планирани средства за реализација на четвртиот пакет антикризни ...
| | веќе видена | слични

Денеска пратениците треба да ја продолжат расправата за вториот ребаланс на Буџетот во кој се планирани средства за реализација на четвртиот пакет антикризни ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравстените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените и економските последици предизвикани од пандемијата со коронавирусот ...
| | веќе видена | слични

„Денеска во Собранието е последниот ден за расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот за 2020 година.Со ребалансот на Буџетот се обезбедуваат ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените но и економски последици од коронавирусот, истакна на прес-конференцока, ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените, но и економските последици од коронавирусот, истакна на ...
| | веќе видена | слични

Прес-конференција, Бисера Костадиновска, пратеничка на СДСМ „Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените но и ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените но и економски последици од коронавирусот. Со ребалансот се обезбедуваат ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените но и економски последици од коронавирусот, истакна на прес-конференцока, ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените но и економски последици од коронавирусот, истакна на прес-конференцока, ...
| | веќе видена | слични

Ребалансот на Буџетот за 2020 обезбедува силна поддршка за справување со здравствените но и економски последици од коронавирусот, истакна на прес-конференцока, ...
| | веќе видена | слични

Прес-конференција, Даниела Маркоска, пратеничка на СДСМ Денеска во Собранието е последниот ден за расправата по предлог измените и дополнувањата на Буџетот за ...
| | веќе видена | слични

Бисера Костадиновска, пратеничка на СДСМ Со ребалансот се обезбедуваат средства во висина од  54 милиони денари за награда на сите здравствени работници кои се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...