Повеќе вести како оваа (25)

Здравствена криза и побавното закрепнување од очекуваното може да се покаже како најголема закана за десетгодишното владеење на премиерот Виктор Орбан, кој се ...
сите 14 | | | веќе видена

Унгарската влада ќе им даде на семејствата до три милиони форинти, скоро 10.000 американски долари за реновирање на нивните домови, најави министерот за ...
| | веќе видена | слични

Унгарската влада ќе им даде на семејствата до три милиони форинти, односно 8.400 евра, за да ги обноват своите домови, објави министерот за семејство, што е ...
| | веќе видена | слични

Унгарија бележи раст од 5,5 отсто на наталитетот од минатата година откако земјата воведе про-семејни политики, пренесува „Брејтбарт“.Државниот секретар за ...
| | веќе видена | слични

Унгарскиот премиер Виктор Орбан најави воведување низа бенефиции за семејствата, како дел од напорите на владата да го зголеми наталитетот. Тој, исто така, ...
| | веќе видена | слични

Унгарската министерка за семејства Каталин Новак најави проширување на мерките за купување на домови за семејства. Програмата им овозможува на семејствата да ...
| | веќе видена | слични

Унгарската влада ќе надомести данок од 2 милијарди долари за семејниот приход на почетокот на 2022 година, а исто така планира и големо зголемување на ...
| | веќе видена | слични

„За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

- За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти, на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

За пет години, односно до крајот на 2023 година се пролонгира рокот на примена на повластената стапка од пет проценти на првиот промет на станбените згради и ...
| | веќе видена | слични

Банкарите велат дека зголемувањето кај станбените кредити е поради градежниот бум во државата, особено во главниот град. Во исто време поради високите ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...