Повеќе вести како оваа (25)

Првиот вицепремиер и министер за Политички Систем и Односи меѓу Заедниците, г.Артан Груби денеска на работен состанок  го пречека претседателот на ...
сите 153 | | | веќе видена

Северна Македонија и Албанија целосно заслужуваат почеток на преговори за членство во Европската Унија, е констатацијата од денешниот состанок во Скопје на ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби оствари онлајн средба со вицепремиерот на Црна Гора, г. Дритан ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за Политички Систем и Односи меѓу Заедниците, г.Артан Груби, денес оствари средба со новиот амбасадор и шеф на делегацијата на ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби оствари онлајн средба со вицепремиерот на Црна Гора, г. Дритан ...
| | веќе видена | слични

Двајцата соговорници, Груби и Медиу за време на оваа средба разговараа и за политичката состојба во Македонија и Албанија, како и за други важни настани во ...
| | веќе видена | слични

Владата останува посветена на остварувањето на своите стратешки цели, истакнувајќи ја важноста на посветеноста на Република Македонија за исполнување на своите ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби денеска оствари средба со претседателот на Републиканската партија на Албанија ...
| | веќе видена | слични

Перспективите и понатамошниот развој на Општина Тетово и поддршката од централната власт за проектите на општината, беа тема на разговор на денешната средба ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за Политички Систем и Односи меѓу Заедниците, Артан Груби, денеска на проштална средба го прими амбасадорот на Романија во ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби оствари онлајн средба со вицепремиерот на Црна Гора, Дритан Абазовиќ. ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби оствари онлајн средба со вицепремиерот на Црна Гора, Дритан Абазовиќ. ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби оствари онлајн средба со вицепремиерот на Црна Гора, Дритан Абазовиќ. ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, оствари средба со сојузниот министер за европски и ...
| | веќе видена | слични

Првиот вицепремиер на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, оствари средба со сојузниот министер за европски и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...