КатегорииВремеПодредување


≈42 резултати

„Високообразовани, а нископлатени: Вработеност на младите“, организиарна од FinanceThink. На дебатата се зборуваше за положбата на младите ...
сите 8 | | | веќе видена

нископлатени: Вработеност на младите“ што изминатите две години го споровел Институтот за економски истражувања и политики „FinanceThink“. ...
сите 12 | | | веќе видена