КатегорииВремеПодредување


≈34 резултати

% и 90%, додека во однос на првично планираната сума, помеѓу 50% и 60%, смета институтот за економски анализи Фајнанстинк. Забавувањето на
сите 153 | | | веќе видена

академската и граѓанската заедница.Во однос на општата кондиција на буџетот, реализацијата на останатите приходи и расходи е коректна, и Фајнанс ...
сите 154 | | | веќе видена

капиталните инвестиции и понатаму бележат значајна подреализација, оценуваат од Институтот за економонски истражувања и политики „Фајнанс ...
сите 99 | | | веќе видена

академската и граѓанската заедница.Во однос на општата кондиција на буџетот, реализацијата на останатите приходи и расходи е коректна, и Фајнанс ...
сите 51 | | | веќе видена

капитална инвестиција која дала најголеми ефекти и со цел да се има најголем ефект од трошењето на јавните средства.“ – вели Благица Петрески – ФајнансТинк
сите 104 | | | веќе видена

задолжувањето да биде продуктивно, рече Благица Петрески, центар за изтражување и економски политики фајнанстинк економски аналитичар Експерската јавност
сите 11 | | | веќе видена