КатегорииВремеПодредување


≈84977 резултати

образование и наука Мила Царовска стои промена на учебниците, по што веќе тоа е договорено, прашањето е сега во суштината на промените. „Од ...
сите 277 | | | веќе видена

На денешната собраниска седница пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски во пратеничко прашање упатено до министерката за образование и наука праша
сите 8 | | | веќе видена

На денешната собраниска седница пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски во пратеничко прашање упатено до министерката за образование и наука праша
сите 8 | | | веќе видена

образование и наука, Мила Царовска, министерот за здравство, Венко Филипче и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини. На ...
сите 43 | | | веќе видена

Министерството за финансии и Министерството за образование и наука . Минатите две години, македонските претставници беа европски вицешампиони . ...
сите 104 | | | веќе видена

образование и наука, Мила Царовска, министерот за здравство, Венко Филипче и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини. На ...
сите 43 | | | веќе видена

центар (ДИЦ) Елизабета Наумовска за МИА изјави дека министерката за образование и наука вчера ја потпишала изменетата Концепција за државна матура ...
сите 53 | | | веќе видена

членови на Комитетот, на состанокот активно учествуваа и министерот за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, министерот за образование и наука, ...
сите 43 | | | веќе видена

вид има способност полесно да се шири меѓу луѓето. – Ѓаволот е веќе тука. Посакувам да беше поинаку. Но, науката е наука, рече д-р Чарлс Чи, вирусолог
сите 119 | | | веќе видена

Министерката за образование и наука Мила Царовска при денешната посета во Куманово беше пречекана со транспарент „Можете да го уништите образованието
сите 104 | | | веќе видена

, Велес, Кавадарци, Тетово и Штип, а првото предавање е денес во ОУ “Блаже Конески” во Скопје. “Министерството за образование и наука постојано се ...
сите 104 | | | веќе видена

, Велес, Кавадарци, Тетово и Штип, а првото предавање е денес во ОУ “Блаже Конески” во Скопје. “Министерството за образование и наука постојано се ...
сите 104 | | | веќе видена

студентско собрание нема доволно финансиски средства и нема доволно насоки од Министерството за образование и наука, додека кај факултетските собранија
сите 19 | | | веќе видена

, Велес, Кавадарци, Тетово и Штип, а првото предавање е денес во ОУ “Блаже Конески” во Скопје. “Министерството за образование и наука постојано се ...
сите 104 | | | веќе видена