КатегорииВремеПодредување


≈3215 резултати

– Жарко Гроздановски и ЕИ 6 – Иван Јанкуловски. На Единствена Македонија – носители се во ИЕ 1 – Биљана Чинго, ИЕ 2 – Јове Кекеновски, ИЕ 3 – Вангел ...
сите 57 | | | веќе видена

– Иван Јанкуловски. На Единствена Македонија – носители се во ИЕ 1 – Биљана Чинго, ИЕ 2 – Јове Кекеновски, ИЕ 3 – Вангел Симев, ИЕ – 4 Јанко Бачев, ИЕ ...
сите 60 | | | веќе видена

Владата да воведе кризна состојба на целата територија на државата во времетраење од 30 дена, бара професорот Јове Кекеновски во име на коалицијата
сите 159 | | | веќе видена

, Тврдокорните, Демократска фракција на ВМРО – ДПМНЕ, Унијата на ветерани на ВМРО од 1990 година и здружението на македонските друштва од Швајцарија.. ...
сите 4 | | | веќе видена

Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија, Јове Кекеновски, првиот човек на ФРОДЕМ и претставник на здружението Тврдокорни денеска потпишаа
сите 12 | | | веќе видена

Во вечерашната анализа на ТВ24, професорот Јове Кекеновски вели дека преговорите за законот за Јавно обвинителство се водат исклучиво политички, од
сите 8 | | | веќе видена

Кекеновски. Во него понатаму се цитира изјава од Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ кој кажал дека „Ако судот не ја заврши својата работа околу ...
сите 28 | | | веќе видена