КатегорииВремеПодредување


≈15262 резултати

Медиумите во Франција му посветуваат големо внимание на противењето на Париз за почеток на преговорите за членство во ЕУ со Македонија и Албанија
сите 216 | | | веќе видена

Медиумите во Франција му посветуваат големо внимание на противењето на Париз за почеток на преговорите за членство во ЕУ со Македонија и Албанија
сите 443 | | | веќе видена

Медиумите во Франција му посветуваат големо внимание на противењето на Париз за почеток на преговорите за членство во ЕУ со Северна Македонија и
сите 659 | | | веќе видена

Медиумите во Франција му посветуваат големо внимание на противењето на Париз за почеток на преговорите за членство во ЕУ со Северна Македонија и
сите 812 | | | веќе видена

Медиумите во Франција му посветуваат големо внимание на противењето на Париз за почеток на преговорите за членство во ЕУ со Северна Македонија и
сите 715 | | | веќе видена

стагнацијата на истите во Македонија, проблемот е внатре во самата Франција!, пишува Јанушев на Фејсбук и додава:„Истовремено, Ван Ромпуј ...
сите 48 | | | веќе видена

стагнацијата на истите во Македонија, проблемот е внатре во самата Франција!, пишува Јанушев на Фејсбук и додава: „Истовремено, ван Ромпуј ...
сите 49 | | | веќе видена