КатегорииВремеПодредување


≈15672 резултати

во Ла Верита, а зборуваат за поткуп во повеќе градови тоа е корупција и манипулација на избори, а нема предмет. Триесет години во Македонија народот
сите 384 | | | веќе видена

во Ла Верита, а зборуваат за поткуп во повеќе градови тоа е корупција и манипулација на избори, а нема предмет. Триесет години во Македонија народот
сите 384 | | | веќе видена

во Ла Верита, а зборуваат за поткуп во повеќе градови тоа е корупција и манипулација на избори, а нема предмет. Триесет години во Македонија народот
сите 384 | | | веќе видена

Со Бугарската декларација јавно се стравува дека може да има неповолни измени во преговарачката рамка, дури и таа е земјата која може да блокира во
сите 226 | | | веќе видена

национални позиции. Министерот Димитров се надева дека Бугарија нема да ја искористи оваа можност да интервенира или ја блокира преговарачката ...
сите 226 | | | веќе видена

чист и безбеден. Тој е креиран да ги блокира предизвикувачите на заразни болести кои ги има во воздухот, на принцип на тотална стерилизација, и е
сите 6 | | | веќе видена

воздухот во лифтот, со што го прави целосно чист и безбеден. Тој е креиран да ги блокира предизвикувачите на заразни болести кои ги има во воздухот, на
сите 11 | | | веќе видена

За Социјалдемократскиот сојуз на Македонија сите општини, сите населени места и сите граѓани се еднакви и исти. Тоа го потврдија одговорните и
сите 48 | | | веќе видена

на поддршка од САД. Околу односите меѓу Израел и Палестина, државниот секретар го искритикува раководството на Палестинците кое блокира секакви напори
сите 10 | | | веќе видена

над стравот За многумина во Македонија, изборниот исход е, на некој начин, победа над стравот кој го чувствуваа граѓаните. Настаните од 27 април и
сите 49 | | | веќе видена