КатегорииВремеПодредување


≈1946 резултати

На Зоран Заев устата му е полна со фалби дека со договорите со Бугарија и Грција ги решил проблемите, дека нема повеќе отворени прашања со овие две соседни ...
| | веќе видена | слични

во честитката од претседателот на Единствена Македонија ЈанкоБачев по повод државниот празник 11-ти Октомври. Со почит, Центар за ...
сите 5 | | | веќе видена

универзитетските професори Тони Науновски, Оливер Андонов и ЈанкоБачев, амбасадорот Ристо Никовски, граѓанската активистика Елизабета ...
| | веќе видена | слични

Вонпарпарламентарните партии Глас За Македонија на Солза Грчава, Единствена Македонија на ЈанкоБачев, Левица на Димитар Апасиев и други, ...
сите 38 | | | веќе видена

Владеачката СДСМ бега од одговорот на прашањето кое го чека целата јавност. СДСМ не одговара на повикот на Единствена Македонија дали власта ќе го одземе ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на опозициската партија Единствена Македонија, ЈанкоБачев се обрати по повод 8 Септември, Денот на независноста. -„Денес во ...
| | веќе видена | слични

неколку и ги снема. Немаше поддршка од граѓаните и на крај остана сам со ЈанкоБачев. Истото почитувани, ќе биде и сега. На Христијан ...
| | веќе видена | слични

сам со ЈанкоБачев. Истото почитувани, ќе биде и сега. На Христијан Мицкоски му упатуваме јасна и недвосмислена порака: Нема да успеат твоите ...
сите 177 | | | веќе видена

претседателските избори, се одржаа неколку и ги снема. Немаше поддршка од граѓаните и на крај остана сам со ЈанкоБачев. Истото почитувани ќе ...
сите 188 | | | веќе видена

одржаа неколку и ги снема. Немаше поддршка од граѓаните и на крај остана сам со ЈанкоБачев. Истото почитувани, ќе биде и сега. На Христијан ...
сите 672 | | | веќе видена