Достоинство

Правните служби треба да одлучат што ќе се случува со мандатите на Васко Ковачевски и на Јулијана Силјановска, кои од советници беа избрани за пратеници, но се ...
сите 31 | | | веќе видена

Голем дел од фрефентните улици низ градот веќе подолг временски период им задаваат главоболка на охридските возачи. Од ударните дупки, но и од несоодветно ...
| | веќе видена