ДПА

Собранието на Република Македонија денеска ја одржува конститутивната седница на осмиот пратенички состав. Седницата ја води најстариот пратеник Стојан Миланов ...
сите 67 | | | веќе видена

Собранието на Република Македонија денеска ја одржува конститутивната седница на осмиот пратенички состав. Седницата ја води најстариот пратеник Стојан Миланов ...
сите 73 | | | веќе видена

Јужноафрикански политичар го исполни ветувањето дека ќе си ја изеде шапката доколку неговата партија лошо се претстави на парламентарните избори, одржани во ...
сите 2 | | | веќе видена