ДПА

Иванов прв, Халими втор, Пендаровски трет, а Поповски четврт. Државната изборна комисија го утври редоследот на гласачкото ливче за кандидатите за престојните ...
сите 36 | | | веќе видена

Уште колку извори на финансирање користи пратеничката Ермира Мехмети од ДУИ, покрај платата од Собрание од близу 1.000 евра и месечниот хонорар од 500-ни евра ...
сите 18 | | | веќе видена