ДПА

Во новата македонска влада, како и досега, мора да има албански министри (околу ресорите би можело да се спори), зашто напросто живееме во мултиетничка средина ...
сите 3 | | | веќе видена

Граѓаните имаат право да знаат каков е ставот на идниот претседател и врховен командант на вооружените сили за унапредување и модернизирање на армијата и за ...
сите 11 | | | веќе видена