ДПА

Алсат-М повеќе од било кој друг е во страв и паника за влегувањето на ДПА во новата влада. Стравот на ова криминално – пропагандистичка куќа е бидејќи со ДПА ...
| | веќе видена

Тетово - Демократската партија на Албанците (ДПА) веќе се смета за дел од идната коалициска влада. Тоа денеска уште еднаш го потврди Орхан Ибраими, член на ...
сите 3 | | | веќе видена