ДПА

„Замолувам. Зоран Заев“, „Ќе ме задолжите“, „Претседателе, Ве молам да се слушнеме. Барем еден разговор. Благодарам. Зоран Заев“. Ова се само некои од ...
сите 21 | | | веќе видена