ДПА

Нашата цел е потполна рамноправност за албанците кои живеат на својата земја Македонија ,зашто само така може нормално да функционира една демократска држава“, ...
сите 10 | | | веќе видена

Стратегијата на интегративците - партискиот лидер Ахмети ја спореди со летот на орелот, којшто како што рече, „никогаш не ја губел целта“. „Нашата цел е ...
сите 15 | | | веќе видена

ДПА изразува презир кон ДПА зашто таа партија не се грижи за интересите на Албанците, туку за свои бизниси, поради што во ДИК легализираше гласачи од Пустец, ...
сите 20 | | | веќе видена

ДПА ќе влезе во идната влада на ВМРО-ДПМНЕ – барем така најавува лидерот на партијата Мендух Тачи. Ваквиот развој на настаните тој го предвидел на вчерашниот ...
сите 5 | | | веќе видена