ПДП

Член на семејството Зеќири од Радишани, кое беше цел на напади со националистичка позадина, Фаик Зеќири вчера се сретна со градоначалникот на Бутел и двајца ...
сите 6 | | | веќе видена

Член на семејството Зеќири од Радишани, кое беше цел на напади со националистичка позадина, Фаик Зеќири, вчера се сретна со градоначалникот на Бутел и двајца ...
сите 7 | | | веќе видена

Опозицијата да влезе во Парламентот што е можно поскоро, оти одлуката за бојкот е всушност злоупотреба на довербата од гласачите. Турскиот министер за ...
сите 7 | | | веќе видена