ПЕП 21

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. сака да ја извести јавноста дека во текот на кампањата за предвремените парламентарни избори ...
| | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ одржаа митинг во Свети Николе, каде што претседателот на партијата Никола Груевски рече дека на ...
сите 8 | | | веќе видена

Писмени одговори беа доставени од 3 политички партии, СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија, ГРОМ - Граѓанска опција за Македонија и ПЕП 21 - Партија ...
сите 2 | | | веќе видена

Само три од 14-те политички партии до кои Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. испратила листа на заложби за унапредување на ...
сите 3 | | | веќе видена