ПЕП 21

Многу политичари и аналитичари се обидуваат да проценат во која насока ќе се одвиваат работите во глобалната политика и какво ќе биде новото позиционирање на ...
сите 8 | | | веќе видена

Во пресрет на претседателските и предвремените парламентарни избори, започна потпишувањето на Заложбата за политичка одговорност, со која политичарите и ...
сите 2 | | | веќе видена

Програмата на ВМРО-ДПМНЕ за развојот на информатичко општество, во која значителен придонес дадоа информатичките комори, ќе ги опфати основните столбови на ...
сите 7 | | | веќе видена