ПЕП 21

Граѓаните очекуваат домаќин човек за шеф на државата. Одѕивот на гласачите е задоволителен, велат од Државната изборна комисија. Набљудувачите бележат ...
сите 22 | | | веќе видена

Изборни инциденти, нерегуларности, притисоци – објавуваат дел од медиумите неколку часа по почетокот на Изборите на кои се бира претседател на Македонија. Но ...
сите 12 | | | веќе видена

Пред Србија да може да стане членка на ЕУ, земјата мора да се промени. Но, досега изостанаа големите реформи. Иако влијателни српски политичари полагаат на брз ...
| | веќе видена