Никола Попоски

На покана на Заменик премиерот и министер за надворешни работи на Република Грција Евангелос Венизелос, во рамки на Грчкото претседавање со Советот на ...
сите 53 | | | веќе видена

На покана на Заменик премиерот и министер за надворешни работи на Република Грција Евангелос Венизелос, во рамки на Грчкото претседавање со Советот на ...
сите 64 | | | веќе видена