Никола Попоски

Со голем број настани во Република Македонија утре достоинствено ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните ...
сите 108 | | | веќе видена

Венизелос изјави дека не остварил билатерална средба со шефот на македонската дипломатија Никола Попоски, туку дека оствариле кратки дискусии. „Немавме ...
сите 17 | | | веќе видена

Со голем број настани во Република Македонија утре достоинствено ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните ...
сите 109 | | | веќе видена

Венизелос изјави дека не остварил билатерална средба со шефот на македонската дипломатија Никола Попоски, туку дека оствариле кратки дискусии. „Немавме ...
сите 20 | | | веќе видена