Никола Попоски

Со голем број настани во Република Македонија денеска ќе биде одбележан 9-ти Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните институции, ...
сите 60 | | | веќе видена

Со голем број настани во Република Македонија утре достоинствено ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните ...
сите 61 | | | веќе видена

Со голем број настани во земјава денеска ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните институции, претседателот на ...
сите 72 | | | веќе видена

Со голем број настани во Република Македонија денеска ќе биде одбележан 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа. Државните институции, ...
сите 76 | | | веќе видена