Никола Попоски

Градење на Европа во Македонија и европеизација на секој сегмент од општеството, за да можеме ефикасно да ги примениме европските стандарди. Ова е пораката ...
сите 11 | | | веќе видена

По повод 9 мај – Денот на Европа во Амфитеатарот на МНР се одржа собир со наслов "ЕУ и Млади". Во рамките на собирот свое обраќање имаше министерот за ...
сите 9 | | | веќе видена