Никола Попоски

Грција има голем проблем со името на Скопје, во пресрет на септемврискиот самит на НАТО што ќе се одржи во Кардиф, Велика Британија, пишува грчкиот весник ...
сите 7 | | | веќе видена

Грција има голем проблем со името на Скопје, во пресрет на септемврискиот самит на НАТО што ќе се одржи во Кардиф, Велика Британија, пишува грчкиот весник ...
сите 9 | | | веќе видена

Грција има голем проблем со името на Скопје, во пресрет на септемврискиот самит на НАТО што ќе се одржи во Кардиф, Велика Британија, пишува грчкиот весник ...
сите 10 | | | веќе видена

Грција има голем проблем со името на Скопје, во пресрет на септемврискиот самит на НАТО што ќе се одржи во Кардиф, Велика Британија, пишува грчкиот весник ...
сите 13 | | | веќе видена

Грција има голем проблем со името на Скопје, во пресрет на септемврискиот самит на НАТО што ќе се одржи во Кардиф, Велика Британија, пишува грчкиот весник ...
сите 16 | | | веќе видена