Никола Попоски

Целта на состанокот е државите од Западен Балкан одново да ја потврдат посветеноста на својата европска перспектива Атина – До каде се ЕУ и Западен Балкан 11 ...
сите 8 | | | веќе видена

Важно е да се утврдат начините за понатамошно промовирање на европската агенда на регионот, вклучувајќи го и директното позитивно влијание врз животот на ...
сите 8 | | | веќе видена

Шефот на македонската дипломатија, Никола Попоски, на 8 мај во Солун ќе учествува на министерската конференција ЕУ-Западен Балкан, што ја организира грчкото ...
сите 9 | | | веќе видена

Шефот на македонската дипломатија, Никола Попоски на 8 мај во Солун ќе учествува на министерската конференција ЕУ-Западен Балкан, што ја организира грчкото ...
сите 7 | | | веќе видена